Balog Botond SEO szakértő

Balog Botond

SEO szakértő

A célom, hogy a lehető legjobban megismerjem a vállalkozásodat és a célközönségedet, majd futószalagon szállítsam a potenciális oldallátogatókat a honlapodra a Google keresőből.

Balog Botond SEO szakértő

A SEO-t az online marketing szívének tartom

A keresőoptimalizálással 2011-ben egy középiskolai projekt kapcsán ismerkedtem meg. Azóta rengeteg változás történt a keresőmarketing területén, amik egyrészt új lehetőségeket és távlatokat nyitottak, másrészt folyamatosan megoldandó feladatokat és kihívásokat jelentettek.

Különböző iparágakban szereztem széleskörű tapasztalatot, amit jól példáz az, hogy az ország egyik legismertebb egészségügyi szolgáltatójával dolgozom együtt, és már az első félévben 150%-os növekedést sikerült elérnünk a Google-ből érkező organikus forgalomban. Az ilyen eredmények bizonyítják, hogy képes vagyok hatékonyan és eredményesen dolgozni, és segíteni a partnereimnek elérni céljaikat.

Hiszem, hogy a kitartó és hozzáértő munka mindig meghozza a gyümölcsét, és ez a keresőmarketing területén sincs másképp. Azokkal a partnerekkel tudok a leghatékonyabban együttműködni, akik hosszú távra terveznek. A siker kulcsa az alapos tervezés és a konzisztens munka.

SEO szolgáltatásaim a vállalkozásodra szabva

Keresőoptimalizálás (SEO)

Keresőoptimalizálás (SEO)

Ha hosszú távon gondolkozol céged jövőjével kapcsolatban, akkor egy hatékony keresőoptimalizálási (SEO) stratégiára szükséged lesz.

Célom, hogy láthatóvá válj és kitűnj az interneten.

Keresőbarát (SEO) szövegírás

Keresőbarát szövegírás

A keresőbarát szöveg hasznos, érdekes és minőségi tartalom, ami különböző kulcsszavakat céloz meg, hogy elérje a célközönséget és a Google szempontjainak is megfeleljen.

Online PR és linképítés

Online PR és linképítés

A linképítés fontosságát senki sem tagadhatja. A bejövő hivatkozások száma és minősége még mindig a legfontosabb rangsorolási tényezők egyike. Ideje természetes és minőségi linkeket szerezni a honlapodnak.

SEO audit és weboldal elemzés

SEO audit és weboldal elemzés

A találati listán való rangsorolásod nagyban függ attól, hogy a keresőmotorok milyen állapotban találják a weboldalad technikai és tartalmi (on-page) felépítettségét.

Az elkészített elemzés valódi támaszpont lesz, amely a bejövő linkek (off-page) vizsgálatát is magába foglalja.

Keresőoptimalizálási (SEO) tanácsadás

Keresőoptimalizálási (SEO) tanácsadás

Elakadtál, avagy segítségre van szükséged a keresőoptimalizálási erőfeszítéseidben?

Egyénre szabott SEO tanácsadási szolgáltatásom garantáltan segíteni fog, hogy megelőzd konkurenseidet és megsokszorozd weboldalad organikus forgalmát.

Optimalizált (SEO ready) weboldal készítés

Optimalizált (SEO ready) weboldal készítés

Ha startupként új weboldalt szeretnél, vagy a céged már meglévő honlapját fejlesztenéd, jó helyen jársz!

Optimalizált (SEO ready) weboldalad a sikeres online marketing tevékenységed alapja lesz, amelyen a potenciális látogatóid szívesen töltenek majd időt.

 

Mit mondanak, akikkel már együtt dolgoztam?

Lassan másfél éve dolgozunk együtt 2 projekten is. Az eredmény hónapról hónapra jól látható, ahogy egyik konkurenciát hagyjuk le a másik után. Botond segítőkész, valamint több oldalról is meg tud közelíteni egy problémát. Ha esetleg valami nem jön össze, akkor is talál rá más megoldást. A hónapok elteltével lassan a teljes SEO-t rábíztuk és egyáltalán nem bántuk meg ezt a döntést. Nem bonyolítja túl a problémákat, nincs szemfényvesztés, így még gazdaságosabb is, mint azt az elején terveztük.

Kozák Ádám

Cégünk nagyon elégedett azzal a munkával, amit a honlapunk keresőoptimalizálása terén Botond végez. Szakmailag prezíc és profi csapata van, ezt bizonyítja a weboldalunk Google besorolása és a látogatottsága is. Színvonalas munka, reális árfekvéssel a díjazást illetően. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk őket!

Kovács Péter

A SEOKLIKK csapatára ajánlás útján bukkantunk rá. Nagyon türelmes, kedves embert ismerhettünk Botond személyében. Ami a legfontosabb, az a professzionális szolgáltatás volt, amit végig nyújtott. Bármi kérésünk vagy kérdésünk volt, azonnal reagált, mindenre tudta a választ és a megoldást.

Krén Zsuzsa

A weboldalunk elkészítését, és annak a teljes keresőoptimalizálását is Botondra és a SEOKLIKK csapatára bíztuk. A célközönségünk szemében figyelmet, elismertséget és tiszteletet sikerült kivívnunk. Folyamatosan növekszik az ügyfeleink száma.

Nagy János

Ahol hallhattál már rólam