Online SEO tanácsadás

A sikeres keresőoptimalizálás nem egyszerű feladat.

Ha elakadtál a weboldalad optimalizálásával, de nem akarsz lemaradni a versenytársaktól, és több organikus látogatót szeretnél, széleskörű tapasztalattal segítünk.

Egyénre szabott SEO tanácsadás

Mi az a SEO tanácsadás?

A szakértői tanácsadás segítség vagy útmutatás egy adott szakterületen. A SEO tanácsadás esetében sincs ez másként. A konzultáció során a specialisták részletes elemzéseket készítenek, majd konkrét javaslatokat tesznek a weboldalra vonatkozóan. Ezeknek köszönhetően magasabb helyezés (a Google-ben), célzott forgalom és nagyobb profit érhető el a honlapoddal.

Mikor ajánlott a SEO tanácsadás?

  • Ha elvesztél a keresőoptimalizálással kapcsolatos információ áradatában.
  • Ha úgy érzed, soha nem fogod utolérni a konkurenciát.
  • Ha a linképítési törekvéseid kudarcot vallanak.
  • Ha egy összetettebb SEO problémát nem tudsz egyedül megoldani (pl.: az organikus látogatók drasztikus csökkenése).

Mire épül a SEO tanácsadás?

A keresőoptimalizálást három részre szoktuk bontani: a weboldal felépítettsége a technikai, a honlapon belüli az on-page irány, a weboldalon kívüli pedig az off-page vonal. SEO tanácsadói szolgáltatásunk elsősorban ezen területek, másodsorban pedig komplex keresőoptimalizálási problémák köré szerveződik.

A keresőoptimalizálás (SEO) 3 pillére

A SEO siker alapja: technika, on-page

Jó kezdet, fél siker – tartja a közmondás. Ez a weblapod esetében is igaz, hiszen a lehető legjobb, ha a weblapodat már optimalizáltan (SEO ready) készítették el. Ha ez nem így történt, azonosítani kell a technikai SEO problémákat (oldalbetöltődési sebesség, mobilbarát kialakítás, strukturált adatok stb.).

Az on-page SEO kifejezés a weboldal keresőbaráttá (search engine friendly) tételének folyamatát jelenti. A megfelelően optimalizált tartalomhoz elengedhetetlen a többi között a versenytárselemzés, a kulcsszókutatás és a SEO szövegírás.

A weboldalon kívül: off-page

Az off-page alatt mindazokat a cselekvéseket, akciókat értjük, amellyel a honlapodat promotálni tudod az interneten (a fizetett hirdetések nem tartoznak ide).

A leggyakrabban használt módszerek:

  • linképítés – közvetlen rangsorolási tényező;
  • közösségi oldal megosztások (social media shares) – közvetett hatás;
  • márkaemlítések – indirekt módon vannak hatással a helyezésre.

A megfelelő off-page stratégia kialakítása a sikeres keresőoptimalizálás alapvető feladata.

Keresőoptimalizálási nehézségek

A Google – így a keresőoptimalizálás is – folyamatosan változik, ezért nem egyszerű lépést tartani a legújabb algoritmus frissítésekkel, irányelvekkel és trendekkel. Ennek sokszor az a következménye, hogy a SEO erőfeszítések mellékvágányra futnak. Ez legtöbbször visszaeső forgalmat jelent, de a legrosszabb esetben akár büntetést is eredményezhet.

SEO tanácsadásunk keretein belül kielemezzük a problémákat, majd konkrét javaslatokat teszünk azok kijavítására.

Hogy néz ki a gyakorlatban?

A SEO tanácsadás online videóhívás formájában történik. Így az iroda vagy az otthon kényelméből konzultálhatunk. Ez nagyobb rugalmasságot, és visszanézhetőséget is biztosít.

Kérjük, hogy az időpontkérés során add meg a weboldalad címét, valamint írd le a felmerült keresőoptimalizálási problémát, hogy kellőképpen felkészülhessünk a konzultációra.

Ha a tanácsadáshoz szükségesnek tartjuk, akkor a honlapoddal összekapcsolt Search Console fiókhoz is hozzáférését kérünk.

A SEO tanácsadás időtartama nagyban függ az adott probléma mértékétől, általában 1-1,5 óra.

Minden megkezdett negyed óra számításra kerül. Az első óra előre kerül kiszámlázásra, amelyet átutalással egyenlíthetsz ki.

A megbeszélést követően emlékeztető e-mailt küldünk a tanácsadás legfontosabb pontjairól.

Kérj időpontot!

Már csak egy lépésre állsz attól, hogy elindulj a szárnyaló forgalmat hozó úton. Töltsd ki az űrlapot, és akár 48 órán belül konzultálhatunk.