Weboldal SEO elemzés (audit)

A keresőmotorokban való helyezés nagyban függ a honlap keresőoptimalizáltságától.

Weboldalunk SEO-zottságának általános felmérésére egy ellenőrző lista is elegendő, azonban átfogó képet csak egy SEO szakértő által elkészített elemzéssel kaphatunk.

Részletes SEO audit és weboldal elemzés

Miért fontos a SEO audit?

A keresőoptimalizálás három jól elkülöníthető részből áll: a weboldal felépítettsége a technikai, a honlapon belüli az on-page, a weboldalon kívüli pedig az off-page vonal.

A keresőoptimalizálás (SEO) 3 pillére

Egy SEO elemzés során minden olyan technikai, on-page, valamint off-page anomália felfedésre kerül, amelyekről nem tudunk – vagy csak hajlamosak vagyunk a szőnyeg alá söpörni –, de a Google-ben való helyezéseinket negatívan befolyásolja.

Egyedi, kézzelfogható SEO elemzés

A SEO audit során manuálisan is kielemezzük – nem csak szoftverrel – az weboldaladat, így pontos képet kapunk a legapróbb hibákról is. Minden esetben olyan elemzést készítünk, amelynek segítségével könnyedén kijavíthatod és pótolhatod az oldalad gyengepontjait és hiányosságait.

Kérj elemzést!

Már csak egy lépésre állsz attól, hogy elindulj a szárnyaló forgalmat hozó úton. Töltsd ki az űrlapot, hogy minél hamarabb megtudd, mit kell javítani a honlapodon.