Keresőoptimalizálás (SEO) Győrben

Célunk, hogy a lehető legjobban megismerjük a győri vállalkozásodat és a célközönségedet, majd futószalagon szállítsuk a potenciális oldallátogatókat a weboldaladra keresőoptimalizálás (SEO) segítségével.

Láthatóvá tesszük a győri cégedet az interneten!

Keresőoptimalizálás (SEO)

Keresőoptimalizálás (SEO)

Ha hosszú távon gondolkozol győri céged jövőjével kapcsolatban, akkor egy hatékony keresőoptimalizálási (SEO) stratégiára szükséged lesz.

Jelentéseinkben folyamatosan nyomon követheted weboldalad organikus forgalmának növekedését.

Keresőbarát (SEO) szövegírás

Keresőbarát szövegírás

A keresőbarát szöveg hasznos, érdekes és minőségi tartalom, ami különböző kulcsszavakat céloz meg, hogy elérje a célközönséget és a Google szempontjainak is megfeleljen.

Ilyen szövegeket készítünk mi, hogy láthatóvá válj és kitűnj az interneten.

Online PR és linképítés

Minőségi linképítés

A linképítés fontosságát senki sem tagadhatja. A bejövő hivatkozások száma és minősége még mindig a legfontosabb rangsorolási tényezők egyike.

Olyan online PR stratégiát tervezünk, amellyel minőségi linkeket szerzünk weboldaladnak.

SEO audit és weboldal elemzés

SEO audit és weboldal elemzés

A találati listán való rangsorolásod nagyban függ attól, hogy a keresőmotorok milyen állapotban találják a weboldalad technikai és tartalmi (on-page) felépítettségét.

A SEO szakértőink és fejlesztőink által elkészített elemzés valódi támaszpont lesz, amely a bejövő linkek (off-page) vizsgálatát is magába foglalja.

Keresőoptimalizálási (SEO) tanácsadás

Keresőoptimalizálási (SEO) tanácsadás

Elakadtál, avagy segítségre van szükséged a keresőoptimalizálási erőfeszítéseidben?

Egyénre szabott SEO tanácsadási szolgáltatásunk garantáltan segíteni fog, hogy megelőzd konkurenseidet és megsokszorozd weboldalad organikus forgalmát.

Optimalizált (SEO ready) weboldal készítés

Optimalizált (SEO ready) weboldal készítés

Ha startupként új weboldalt szeretnél, vagy a céged már meglévő honlapját fejlesztenéd, jó helyen jársz!

Optimalizált (SEO ready) weboldalad a sikeres online marketing tevékenységed alapja lesz, amelyen a potenciális látogatóid szívesen töltenek majd időt.

 

Környezetbarát keresőoptimalizálás (SEO)

Védd a környezetet velünk!

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetbarát megoldásokra, ezért a kommunikációtól kezdve a SEO riportokon át a számlázásig minden teljesen elektronikus úton történik. Így 👨‍💻 mi is és a 🌳 fák is megússzák a papírmunkát.

Ezenfelül minden havi díjas keresőoptimalizálási szolgáltatás megrendelése után 10 facsemetét ültetünk a MyForesten keresztül.

Rólunk mondták

Cégünk nagyon elégedett azzal a munkával, amit a honlapunk keresőoptimalizálása terén a SEOKLIKK végez. Szakmailag prezíc és profi csapatra vall, ezt bizonyítja a weboldalunk Google besorolása és a látogatottsága is. Színvonalas munka, reális árfekvéssel a díjazást illetően. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk őket!

Kovács Péter
FOXDREAM Kft.

A SEOKLIKK csapatára ajánlás útján bukkantunk rá. Nagyon türelmes, kedves embereket ismerhettünk meg a cégnél és ami a legfontosabb, az a professzionális szolgáltatás volt, amit végig nyújtottak. Bármi kérésünk vagy kérdésünk volt, azonnal reagáltak, mindenre tudták a választ és a megoldást.

Krén Zsuzsa
Faliwood

A weboldalunk elkészítését, és annak a teljes keresőoptimalizálását is a SEOKLIKK csapatára bíztuk. A célközönségünk szemében figyelmet, elismertséget és tiszteletet sikerült kivívnunk. Folyamatosan növekszik az ügyfeleink száma.

Kozák János
Budapest Antik